Urządzenia i Akcesoria
Polenta Cake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
10 slices
Składniki
-
170 g margarine, plus extra for greasingsalted butter soft, plus extra for greasing170 g
-
caster sugar120 g
-
large eggs3
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon finely grated zest and 10 g juice1
-
strong white bread flour plus extra for dusting40 g
-
polenta120 g
-
pine nuts plus extra for sprinkling80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.4 g
Kalorie
1280 kJ /
306 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Persian Carrot and Coconut Cake
2 godz. 20 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 godz. 15 min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6 godz. 40 min
Couscous Cake with Fruit
1 godz. 50 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Apple tart
1 godz.
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 godz. 30 min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 godz. 20 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Paleo Breakfast Cereal
30 min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.