Urządzenia i Akcesoria
Crusted Pâté (Spain)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 10 godz.
12 portions
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting400 g
-
unsalted butter diced200 g
-
water plus extra for soaking100 g
-
fine sea salt1 tsp
Pâté
-
fresh parsley leaves only, to taste6 - 8 sprigs
-
pickled green peppercorns3 tsp
-
white bread (50 g)2 slices
-
button mushrooms100 g
-
pork meat lean, diced (2 cm)900 g
-
chicken livers trimmed, cut in pieces150 g
-
fine sea salt3 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
large eggs3
-
milk50 g
-
oloroso wine20 g
-
pork liver paté, (chicken or duck)foie gras mi-cuit50 g
Assembly
-
bacon unsmoked3 slices
-
egg beaten1
-
gelatine leaves3
-
water350 g
-
sweet wine (e.g. sweet sherry or Madeira)50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.6 g
Kalorie
1706 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seville Orange Sorbet
3 godz. 25 min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 godz. 15 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Creamy Tomato Soup
40 min
Sweet Shortcrust Pastry
35 min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 godz. 30 min
Steamed Beef with Ground Rice
1 godz.
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Avocado Mayonnaise
10 min
Carrot and Apple Cake
1 godz. 30 min