Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
280 g
Składniki
-
cream cheese75 g
-
crème fraîche50 g
-
smoked mackerel fillets skin removed, 80 g cut in pieces, 80 g flaked, ensuring all bones are removed before use160 g
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
-
homemade pitta bread for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
47.3 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
305.3 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Pea and Mint Soup
20 min
Cauliflower Cheese
50 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Best Basic Houmous
5 min
Raspberry and Apple Crumble
1 godz. 5 min