Cake aux miel, chocolat et amandes

Cake aux miel, chocolat et amandes

3.1 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 parts

Składniki

  • de sucre en poudre
    40 g
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • de miel d'acacia
    120 g
  • d'huile de pépins de raisin
    40 g
  • de farine de blé
    150 g
  • œuf
    1
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • d'amandes en poudre
    50 g
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    200 g
  • de lait demi-écrémé
    160 g
  • d'amandes hachées
    80 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 439.9 kcal / 1840.3 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 23.3 g
Węglowodany 46.5 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Sód 125.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...