Petits pains roulés au zaatar

Petits pains roulés au zaatar

4.8 22 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
9 portions

Składniki

La pâte
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • de miel
    1 c. à soupe
  • d'eau
    250 g
  • de farine de blé
    420 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'huile d'olive et un peu pour le saladier
    30 g
La garniture
  • de zaatar
    20 g
  • d'huile d'olive et un peu pour badigeonner
    30 g
  • de fleur de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 226 kcal / 945 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...