![Poêlée de légumes verts Poêlée de légumes verts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/07891AE0-75EB-42F0-9EA5-627F023D3212/Derivates/c0a7ca36-1360-42fd-9fe5-377917736b7b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g d'ail
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
-
300
g de pak-choï, coupé en lanières
lub 300 g de légumes verts (voir « Conseil(s) ») - ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 151 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de courgette à la provençale
40min
Salade de crudités
10 Min
Légumes au curry
1h
Concombre tzatziki
5 Min
Flan au brocoli
1 godz. 20 min
Poireaux gratinés à la béchamel
1 Std. 15 Min
Papillote de turbot aux petits légumes
1 Std. 15 Min
Légumes farcis
1 godz. 20 min
Granité de fruits frais
5 Min
Tagliatelle de carotte et courgette vapeur
35min
Riz à la tomate
30min
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45min