菠菜蒸蛋

菠菜蒸蛋

4.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份

Składniki

  • (含川燙和蒸煮用)
    1500 克
  • 菠菜 ,只取葉子
    60 克
  • 冰水
    500 克
  • 2 顆
  • ½ 茶匙
  • 枸杞 ,洗淨,瀝乾
    2 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 83.7 kcal / 350.3 kJ
Białko 8.7 g
Tłuszcz 4.9 g
Węglowodany 2.2 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 273.4 g
Sód 456.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...