
Urządzenia i Akcesoria
蓮藕煎餅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 片
Składniki
-
水400 克
-
蓮藕 ,去皮,切片170 克
-
蓮藕粉1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
青蔥 ,切蔥花20 克
-
芝麻葉 (opcjonalnie) (韓國芝麻葉),切碎1 茶匙
-
蓮藕 ,去皮,切片,約0.3 公分16 片
-
油1 大匙
Wartości odżywcze na 8 片
Kalorie
299.3 kcal /
1252.2 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
41.6 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
254.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬食潮流
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan