蓮藕煎餅

蓮藕煎餅

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 片

Składniki

  • 400 克
  • 蓮藕 ,去皮,切片
    170 克
  • 蓮藕粉
    1 茶匙
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 青蔥 ,切蔥花
    20 克
  • 芝麻葉 (opcjonalnie) (韓國芝麻葉),切碎
    1 茶匙
    1 茶匙 紫蘇葉, ,切碎
  • 蓮藕 ,去皮,切片,約0.3 公分
    16 片
  • 1 大匙

Wartości odżywcze na 8 片

Kalorie 299.3 kcal / 1252.2 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 14.3 g
Węglowodany 41.6 g
Błonnik 11.3 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 254.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...