蔬菜粥

蔬菜粥

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 5 克
  • 500 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)
    60 克
  • 玉米筍 ,切丁(約1公分)
    60 克
  • ¼ 茶匙
  • 白米飯
    100 克
  • 新鮮香菇 ,去蒂頭,切丁(約2公分)
    100 克
  • 美生菜 ,切絲
    50 克
  • 白胡椒粉 (opcjonalnie) ,少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 173.3 kcal / 724.9 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 2.9 g
Węglowodany 32.5 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 2093.3 g
Sód 203.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...