
Urządzenia i Akcesoria
蔬菜粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
薑10 克
-
油5 克
-
水500 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)60 克
-
玉米筍 ,切丁(約1公分)60 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白米飯100 克
-
新鮮香菇 ,去蒂頭,切丁(約2公分)100 克
-
美生菜 ,切絲50 克
-
白胡椒粉 (opcjonalnie) ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
173.3 kcal /
724.9 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
2.9 g
Węglowodany
32.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2093.3 g
Sód
203.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan