雞蛋粉絲皇宮菜

雞蛋粉絲皇宮菜

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 2 顆
  • 1 小撮
  • 黑麻油
    10 克
  • 嫩薑 ,切絲
    15 克
  • 250 克
  • 皇宮菜 ,切段(5公分)
    150 克
  • 冬粉 ,對半切,以溫水浸泡10分鐘
    30 克
  • 日式醬油
    10 克
  • 枸杞 ,洗淨,瀝乾
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 163.1 kcal / 682.3 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 19.1 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 4280.4 g
Sód 424.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...