Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 顆 蛋
- 40 克 豆漿
- 2 茶匙 低筋麵粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 30 克 綠色花椰菜, 切小丁(約1公分)
- 30 克 蕃茄, 切小丁(約1公分)
- 500 克 水
- 2 片 起士
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 549 kJ / 131 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 2 g