花椰菜番茄蛋捲

花椰菜番茄蛋捲

4.6 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 3 顆
  • 豆漿
    40 克
  • 低筋麵粉
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 綠色花椰菜 ,切丁(約1公分)
    30 克
  • 番茄 ,切丁(約1公分)
    30 克
  • 500 克
  • 起士
    1 片

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 131 kcal / 549 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...