
Urządzenia i Akcesoria
蓮藕海鮮餅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蓮藕 ,洗淨去皮250 克
-
花枝 ,洗淨切塊100 克
-
蝦仁 ,洗淨切塊150 克
-
薑 ,切小塊5 克
-
蔥 ,切細蔥花2 - 3 支
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
七味粉½ 茶匙
-
鹽1 小撮
-
蓮藕粉1 大匙
-
麵粉 ,適量,沾粉用
-
油 ,適量,油煎用
-
蕃茄醬 ,適量,蘸醬用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
78.4 kcal /
327.5 kJ
Białko
9.7 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
14.2 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
137.3 g
Sód
166.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

入秋養生
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan