蓮藕海鮮餅

蓮藕海鮮餅

5.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蓮藕 ,洗淨去皮
    250 克
  • 花枝 ,洗淨切塊
    100 克
  • 蝦仁 ,洗淨切塊
    150 克
  • ,切小塊
    5 克
  • ,切細蔥花
    2 - 3 支
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 七味粉
    ½ 茶匙
  • 1 小撮
  • 蓮藕粉
    1 大匙
  • 麵粉 ,適量,沾粉用
  • ,適量,油煎用
  • 蕃茄醬 ,適量,蘸醬用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 78.4 kcal / 327.5 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 137.3 g
Sód 166.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...