炒花椰菜

炒花椰菜

4.8 45 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 15 克
  • ,切絲
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 50 克
  • 綠花椰菜 ,切小朵(約2公分)
    300 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 75.3 kcal / 314.9 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 5.2 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 137.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...