Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 15 克 薑 ,切絲
- ¼ 茶匙 鹽
- 50 克 水
- 300 克 綠花椰菜 ,切小朵(約2公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 314.9 kJ / 75.3 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 137.8 mg