炒花椰菜
TM6

炒花椰菜

4.8 (45 ocen)

Składniki

  • 15 克 油
  • 15 克 薑 ,切絲
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 50 克 水
  • 300 克 綠花椰菜 ,切小朵(約2公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
314.9 kJ / 75.3 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
5.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
3.2 g
Sód
137.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy