
Urządzenia i Akcesoria
炒花椰菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
油15 克
-
薑 ,切絲15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
水50 克
-
綠花椰菜 ,切小朵(約2公分)300 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
75.3 kcal /
314.9 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
137.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 標準示範
13 Przepisów
Tajwan
Tajwan