苦茶油炒菠菜

苦茶油炒菠菜

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 苦茶油
    10 克
  • ,切絲
    15 克
  • 菠菜 ,切段(約5公分)
    250 克
  • 新鮮香菇 ,去蒂頭,切片
    50 克
  • 枸杞 ,洗淨,瀝乾
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 78 kcal / 326.4 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 5.4 g
Węglowodany 5.3 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 4198.5 g
Sód 227.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...