
Urządzenia i Akcesoria
苦茶油炒菠菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
苦茶油10 克
-
薑 ,切絲15 克
-
菠菜 ,切段(約5公分)250 克
-
新鮮香菇 ,去蒂頭,切片50 克
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
78 kcal /
326.4 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
5.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
4198.5 g
Sód
227.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan