Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 黑麻油
- 15 克 薑 ,切絲
- 100 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段(約3公分)
- 10 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 200 克 莧菜 ,切段(約5公分)
- 2 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 337.4 kJ / 80.7 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4144.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 193.5 mg