
Urządzenia i Akcesoria
和風洋蔥醬蒸野菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
青花菜 切小朵200 克
-
蘆筍 切段(約5公分)120 克
-
玉米 切塊1 根
-
小番茄20 克
-
櫛瓜 切片100 克
-
南瓜 去皮,切片100 克
-
洋蔥 (約1顆),切塊300 克
-
蒜頭20 克
-
番茄 (約半顆),切塊80 克
-
橄欖油50 克
-
清酒20 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 大匙
-
糖¼ 茶匙
-
水50 克
-
黑胡椒粉1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
224 kcal /
938 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
22.2 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

稻村健司幸福日本料理
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan