和風洋蔥醬蒸野菜
TM5 TM6

和風洋蔥醬蒸野菜

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 200 克 青花菜, 切小朵
  • 120 克 蘆筍, 切段(約5公分)
  • 1 根 玉米, 切塊
  • 20 克 小蕃茄
  • 100 克 櫛瓜, 切片
  • 100 克 南瓜, 去皮,切片
  • 300 克 洋蔥 (約1顆),切塊
  • 20 克 蒜頭
  • 80 克 蕃茄 (約半顆),切塊
  • 50 克 橄欖油
  • 20 克 清酒
  • 1 大匙 醬油
  • 1 大匙 味醂
  • ¼ 茶匙 糖
  • 50 克 水
  • 1 小撮 黑胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
938 kJ / 224 kcal
Białko
5.1 g
Węglowodany
22.2 g
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
4.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy