Urządzenia i Akcesoria
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
1 botella
Składniki
-
600 g de chocolate (oscuro o blanco o de leche), ver información.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 botella
Białko
23 g
Kalorie
12726 kJ /
3030 kcal
Tłuszcz
205 g
Błonnik
34 g
Tłuszcz nasycony
120 g
Węglowodany
357 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
POSTRES CON CHOCOLATE
25 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 min
Barras de chocolate
6 godz. 10 min
Crema batida insuperable
30 min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30 min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 min
Helado de crema
1 godz. 10 min
Crema batida
10 min
Salsa de caramelo
1 godz. 30 min
Mazapán de cacahuate
1 godz. 20 min
Dulces de caramelo TM6
2 godz.
Ganache de chocolate
15 min
Bollos sin granos ni gluten
1 godz. 20 min