![Praliné de avellanas TM6 Praliné de avellanas TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/38a513e3-9773-4c59-914d-c42b394024bf/Derivates/d963a9da-ec66-4d7e-8f7e-08e9917cc226.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Caramelo
- 250 g de azúcar refinada
- 70 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 1 cdita de jugo de limón recién exprimido
- 1000 g de agua, para limpiar
- 50 g de vinagre blanco
Praliné
- 250 g de avellanas tostadas, sin cáscara
- Wartości odżywcze
- na 400 gramos
- Kalorie
- 10899 kJ / 2595 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 294 g
- Tłuszcz
- 152 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bachour: LOVELY mousse de chocolate blanco, rosas y frambuesa
14h
Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
2h
La Pavlova despeinada
4h
Mi Paris Brest
1 Std. 30 Min
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45 分钟
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
15 分钟
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1h 50min
Pastel avellanado crispie
3 Std.
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min
Mermelada de cebolla y tocino
40 分钟
Barra de chocolate estilo Oaxaqueño
2h
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 分钟