Coulants au citron

Coulants au citron

4.3 53 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 pièces

Składniki

Le sirop
  • citrons jaunes non traités
    2
  • de sucre en poudre
    70 g
  • d'eau
    80 g
Les coulants
  • de beurre coupé en dés (110 g pour les coulants et 10 g pour les ramequins)
    120 g
  • citrons jaunes non traités
    2
  • de sucre en poudre (90 g pour les coulants et 10 g pour les ramequins)
    100 g
  • de farine de blé
    110 g
  • de levure chimique
    10 g
  • œufs
    3
  • de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 489 kcal / 2038 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...