
Urządzenia i Akcesoria
Coulants au citron
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 pièces
Składniki
Le sirop
-
citrons jaunes non traités2
-
de sucre en poudre70 g
-
d'eau80 g
Les coulants
-
de beurre coupé en dés (110 g pour les coulants et 10 g pour les ramequins)120 g
-
citrons jaunes non traités2
-
de sucre en poudre (90 g pour les coulants et 10 g pour les ramequins)100 g
-
de farine de blé110 g
-
de levure chimique10 g
-
œufs3
-
de sel1 pincée
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
489 kcal /
2038 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°15
65 Przepisów
Francja
Francja