Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail

Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail

4.0 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 200 g d'huile de tournesol
  • 1 œuf
  • 1 c. à café rase de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 2 c. à soupe de jus de citron
  • 1 gousse d'ail
  • 4 pavés de cabillaud, avec la peau
  • 1 filet d'huile d'olive pour le plat
  • 4 gousses d'ail émincées
  • 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
  • 200 g d'eau
  • 300 g de pousses d'épinards frais
  • 4 filets de caramel liquide

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 573.4 mg
Białko 29.1 g
Kalorie 2878 kJ / 688 kcal
Tłuszcz 60.8 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...