Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail

Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail

3.8 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'huile de tournesol
    200 g
  • œuf
    1
  • de sel
    1 c. à café rase
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • de jus de citron
    2 c. à soupe
  • gousse d'ail
    1
  • pavés de cabillaud, avec la peau
    4
  • d'huile d'olive et 1 filet pour le plat
    30 g
  • gousses d'ail émincées
    4
  • de poivre de Cayenne moulu
    1 pincée
  • d'eau
    200 g
  • de pousses d'épinards frais
    300 g
  • de caramel liquide
    4 filets

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 688 kcal / 2878 kJ
Białko 29.1 g
Tłuszcz 60.8 g
Węglowodany 6.3 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Sód 573.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...