Chakchouka au four

Chakchouka au four

4.3 220 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • oignons jaunes en morceaux
    2
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • poivrons en lanières
    3
  • tomates en morceaux
    3
  • de tomates pelées sans leur jus (1 boîte)
    300 g
  • d'herbes de Provence déshydratées (ou de thym, ou d'origan... )
    1 c. à soupe
  • du poivre moulu
  • du sel
  • œufs
    4
  • de feta émiettée
    100 g
  • pain (complet)
  • coriandre fraîche ou persil

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 245 kcal / 1016 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...