Soupe chinoise au bœuf

Soupe chinoise au bœuf

4.5 259 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • de gingembre frais
    10 g
  • d'ail
    20 g
  • d'huile de colza
    40 g
  • de filet de bœuf détaillé en lanières
    500 g
  • de sauce de soja
    50 g
  • de pâte de haricots rouges épicée (voir "Conseil(s)" et "Variante(s)")
    50 g
  • de sucre en poudre
    10 g
  • de tomates coupées en quatre
    100 g
  • feuille de laurier frais
    1
  • d'eau
    800 g
  • de radis chinois (daïkon) coupé en julienne
    150 g
  • de carottes coupées en julienne
    150 g
  • de nouilles chinoises sèches aux œufs
    100 g
  • oignon nouveau ciselé finement
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 548 kcal / 2297 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...