
Urządzenia i Akcesoria
Papillotes de poulet, tomate et mozarella
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
de jambon de Parme, très fines (100 g)8 tranches
-
de poulet ouverts en deux dans l'épaisseur4 filets
-
poivre moulu
-
sel
-
de mozzarella égouttée et coupée en huit demi-tranches125 g
-
tomates cerise coupées en deux10
-
de basilic frais effeuillés4 brins
-
d'eau1000 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
276 kcal /
1161 kJ
Białko
41 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°15
65 Przepisów
Francja
Francja