Tomates farcies au chèvre et au poulet

Tomates farcies au chèvre et au poulet

4.3 150 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • tomates à farcir
    6
  • sel
  • échalotes
    2
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive et un peu pour le plat
    10 g
  • de thym frais effeuillées
    2 branches
  • blancs de poulet émincés
    2
  • de crème fraîche épaisse
    2 c. à soupe
  • de fromage de chèvre en bûche dont 100 g coupé en morceaux et 100 g en rondelles
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 238 kcal / 996 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...