Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné

Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné

3.2 6 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 pièces

Składniki

Le saumon
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de sel
    20 g
  • d'aneth frais
    2 brins
  • de baies roses
    1 c. à soupe bombée
  • de filet de saumon frais, paré et désarêté
    400 g
La pâte
  • de sel
    2 pincées
  • blancs d'œufs
    2
  • d'eau
    50 g
  • de levure boulangère sèche (8-10 g env.)
    1 sachet
  • de farine de sarrasin
    210 g
  • de lait
    220 g
  • œufs
    2
  • de grains de maïs en conserve égouttés
    150 g
  • d'huile neutre
    50 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 340 kcal / 1424 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...