Pannacotta betterave-framboise

Pannacotta betterave-framboise

4.0 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
    2
  • de betterave cuite coupée en morceaux
    180 g
  • de sucre roux
    40 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    120 g
  • de lait de coco
    200 g
  • de framboises fraîches
    250 g
    250 g de framboises surgelées
  • de sucre en poudre
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 230 kcal / 962.3 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 14.8 g
Węglowodany 20.8 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...