Pannacotta betterave-framboise
TM5 TM31 TM6

Pannacotta betterave-framboise

4.0 (32 oceny)

Składniki

  • 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
  • 180 g de betterave cuite, coupée en morceaux
  • 40 g de sucre roux
  • 120 g de crème liquide 35% m.g.
  • 200 g de lait de coco
  • 250 g de framboises fraîches
    lub 250 g de framboises surgelées
  • 40 g de sucre en poudre

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
962.3 kJ / 230 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
20.8 g
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
3.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy