Pannacotta betterave-framboise

Pannacotta betterave-framboise

4.0 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
  • 180 g de betterave cuite coupée en morceaux
  • 40 g de sucre roux
  • 120 g de crème liquide 35% m.g.
  • 200 g de lait de coco
  • 250 g de framboises fraîches
    250 g de framboises surgelées
  • 40 g de sucre en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.8 g
Kalorie 962.3 kJ / 230 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 20.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...