Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
- 180 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 40 g de sucre roux
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 200 g de lait de coco
-
250
g de framboises fraîches
lub 250 g de framboises surgelées - 40 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 962.3 kJ / 230 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
Alternatywne przepisy
Le vendômois
5h
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Pannacottas aux épices
4h 30min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3sa 20 dk
Mousse de yaourt au citron
3sa 20 dk
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15min
Cheesecakes aux pistaches et à la mangue
2h 30min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Mousse de fraise
4h 15min
Tiramisu citron vert et framboises
25 min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min