![Pannacotta betterave-framboise Pannacotta betterave-framboise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AE6E87DF-7351-4BC4-91EB-7C4288D139BF/Derivates/3bc0abe0-ccf2-49a6-a672-208fc1aba257.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
- 180 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 40 g de sucre roux
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 200 g de lait de coco
-
250
g de framboises fraîches
lub 250 g de framboises surgelées - 40 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 962.3 kJ / 230 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
Alternatywne przepisy
Crème brûlée à la compote de nectarine
2h 20min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 godz. 15 min
Crumble au foie gras
1h 10min
Crème brûlée à la carotte
3 Std. 25 Min
Soufflé glacé à l’orange
7h 10min
Soufflés façon tiramisu
25min
Crémeux citron et framboises
2h 30min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
2h 45min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Mousse de fraise
4 godz. 15 min