Pâtes fraîches au basilic

Pâtes fraîches au basilic

4.0 17 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de semoule de blé dur très fine
  • 1 bouquet de basilic frais équeuté
  • 50 g de farine de blé
  • 2 œufs
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • farine de blé pour le plan de travail

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9.8 g
Kalorie 1098 kJ / 260 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 35.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...