![Pâtes fraîches au basilic Pâtes fraîches au basilic](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/43C65AD6-70ED-4467-A2A4-22481A787519/Derivates/4963B512-7AD6-4D22-B01E-3830339447C0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de semoule de blé dur très fine
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- farine de blé, pour le plan de travail
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1098 kJ / 260 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 35.5 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Pâtes fraîches
1h
Œuf et rognon, tourteau en rémoulade et œuf en vinaigrette
1h
Pizza roulée à la napolitaine
2 Std. 15 Min
Tarte soufflée au citron
3h 35 min
Pâtes fraîches à la fleur de courgette
1h 15min
Love burger
3h 40min
Pâtes fraîches vertes
1h
Œufs brouillés au pesto de menthe
25 Min
Ravioles au poulet et au basilic
1h
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Brak ocen
Chutney à la cerise
50 min
Meringue italienne
30 min