Pâtes fraîches au basilic

Pâtes fraîches au basilic

3.9 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de semoule de blé dur très fine
    150 g
  • de basilic frais équeuté
    1 bouquet
  • de farine de blé
    50 g
  • œufs
    2
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • farine de blé pour le plan de travail

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 260 kcal / 1098 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 35.5 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...