Wersje kompatybilne
Fagottini di sfoglia con indivia all'aceto balsamico e gorgonzola
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di burro + q.b.
- 10 g di olio di semi di girasole
- 500 g di indivia belga, a pezzi
- 20 g di aceto balsamico bianco
- 10 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Pasta sfoglia veloce
- 2 dosi di pasta sfoglia (vedere consigli)
- 120 g di Gorgonzola, a pezzi (20 g l'uno)
- 1 uovo, sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2815 kJ / 678 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 591.5 mg
Alternatywne przepisy
Parmigiana di cavolfiori
1 Std.
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2 Std. 30 Min
Crostatine ai piselli e prosciutto (senza glutine)
2 Std. 30 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Tortini mele e cannella
1 Std. 30 Min
Lasagna ai quattro formaggi
1 Std. 30 Min
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1 Std. 15 Min
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1h 45min