Urządzenia i Akcesoria
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
929 mg
Białko
10 g
Kalorie
1030 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan Bean Soup
50 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Watercress Soup
25 min
Pea and Mint Soup
20 min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Creamy French Dressing
5 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min