Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions, quartered
- 40 g unsalted butter, diced
- oil, for greasing
- 4 medium eggs
- 400 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 400 g water
- 400 g milk
- ¼ tsp ground black pepper
- 450 g smoked haddock, undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)
- 1 bay leaf
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1828.6 kJ / 437.1 kcal
- Białko
- 41.5 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 18.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1585.6 mg
Alternatywne przepisy
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Potato and Celeriac Gratin
1h 10min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Mushroom Risotto
30min
Bern-style Rösti (TM6)
40min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30 min
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Butter Board with Spinach Pesto
10min
Bacon and Cabbage Risotto
1u.