Urządzenia i Akcesoria
Cullen Skink
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
unsalted butter diced40 g
-
oil for greasing
-
medium eggs4
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
-
water400 g
-
milk400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked haddock undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)450 g
-
bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
grated lemon zest1 tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1585.6 mg
Białko
41.5 g
Kalorie
1828.6 kJ /
437.1 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2h
Leek and Potato Soup
40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1h 10min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Smoked Salmon Pâté
5min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3h
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Cauliflower Cheese
50min
Chilli Con Carne
35min