Urządzenia i Akcesoria
Cullen Skink
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
unsalted butter diced40 g
-
oil for greasing
-
medium eggs4
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
-
water400 g
-
milk400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked haddock undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)450 g
-
bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
grated lemon zest1 tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
437.1 kcal /
1828.6 kJ
Białko
41.5 g
Tłuszcz
18.3 g
Węglowodany
25.7 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Sód
1585.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Smoked Salmon Pâté
5 min
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1 godz.
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Leek and Potato Soup
40 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Italian Ditalini Vegetable Soup
40 min
French Onion Soup
1 godz.
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min