Urządzenia i Akcesoria
Cullen Skink
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
unsalted butter diced40 g
-
oil for greasing
-
medium eggs4
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
-
water400 g
-
milk400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked haddock undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)450 g
-
bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
grated lemon zest1 tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1585.6 mg
Białko
41.5 g
Kalorie
1828.6 kJ /
437.1 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan Bean Soup
50 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Leek and Potato Soup
40 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Grisons Barley Soup
55 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Marmalade Margarita
5 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min