Urządzenia i Akcesoria
Cullen Skink
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
unsalted butter diced40 g
-
oil for greasing
-
medium eggs4
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
-
water400 g
-
milk400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked haddock undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)450 g
-
bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
grated lemon zest1 tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1585.6 mg
Białko
41.5 g
Kalorie
1828.6 kJ /
437.1 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Guinness® Bread
1 godz. 45 min
Leek and Potato Soup
40 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min