Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions, halved then sliced (5 mm)
- 40 g oil
- 500 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g water, plus 1-2 Tbsp and extra for cooking rice
- 200 g tomatoes, cut in pieces
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste and for cooking rice
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade -
20
g Turkish red pepper paste, mild (e.g. Biber salçası)
lub 20 g tomato purée - 250 g rice
- water
- fine sea salt
- 20 g cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2101 kJ / 502 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 5.6 g
Alternatywne przepisy
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 Std.
Garlic Turkey Stew
45 Min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Pasta with Pork and Beans
45 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Smoky Pork and Beans
3 Std.