Charlotte aux fraises et fromage blanc

Charlotte aux fraises et fromage blanc

4.2 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
6 parts

Składniki

Les biscuits à la cuillère
  • 6 œufs
  • 150 g de sucre en poudre
  • 150 g de farine de blé
  • ½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
  • 1 pointe de couteau de colorant alimentaire rouge
La garniture
  • 40 g de sucre en poudre
  • 400 g de fromage blanc nature
  • 500 g de fraises fraîches coupées en morceaux

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 15.2 g
Kalorie 1747 kJ / 415 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 55.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...