Gnocchi à l'amatriciana

Gnocchi à l'amatriciana

4.2 324 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 30 g d'oignon rouge
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 40 g de speck en lamelles
  • 350 g de tomates concassées en conserve
  • 75 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g de gnocchi
  • 40 g de Pecorino Romano râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1230 kJ / 294 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...