Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'oignon rouge
- 40 g de speck, en lamelles
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de tomates concassées en conserve
- 75 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g de gnocchi
- 40 g de Pecorino Romano, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 min
Orecchiette, courgettes, tomates et pois chiches
40min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Pâtes au gorgonzola
40min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20 min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min
Pâtes à la norma
1h 45min
Pipe rigate gratinés
1h
Boulettes de bœuf à l'italienne
30min
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35 Min