Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon

Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon

4.3 155 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive et un filet pour la finition
    2 c. à soupe
  • de boulgour
    250 g
  • d'eau
    600 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de petits pois frais écossés
    300 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de jambon en cubes
    150 g
  • de ricotta émiettée
    100 g
  • botte de ciboulette fraîche ciselée
    ½

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 436 kcal / 1828 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...