
Urządzenia i Akcesoria
Manteiga de pera, baunilha e gengibre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
400 g
Składniki
-
pera s/ casca, cortada em pedaços (3 cm aprox.) (ver dica)600 g
-
gengibre cortado em fatias (2 mm aprox.)20 g
-
açúcar mascavado80 g
-
sumo de limão (½ unid. aprox.)30 g
-
vagem de baunilha só as sementes1
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
170.8 kcal /
714.4 kJ
Białko
0.8 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Momentos de partilha
15 Przepisów
Portugalia
Portugalia