Manteiga de pera, baunilha e gengibre

Manteiga de pera, baunilha e gengibre

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
400 g

Składniki

  • pera s/ casca, cortada em pedaços (3 cm aprox.) (ver dica)
    600 g
  • gengibre cortado em fatias (2 mm aprox.)
    20 g
  • açúcar mascavado
    80 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    30 g
  • vagem de baunilha só as sementes
    1

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 170.8 kcal / 714.4 kJ
Białko 0.8 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 44 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...