Pappardelles au lapin et au pesto

Pappardelles au lapin et au pesto

4.3 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 120 g d'oignon
  • 2 gousses d'ail
  • 1 bouquet de persil frais
  • 50 g d'huile d'olive
  • sel
  • poivre moulu
  • 150 g de vin blanc
  • 100 g de bouillon de volaille
  • 390 g de tomates cerise en boîte, et leur jus
  • 400 g de viande de lapin, en morceaux cuite
  • eau
  • gros sel
  • 300 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
  • 100 g de pesto de basilic maison (voir "Conseil(s)")
  • 2 brins de basilic frais équeutés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 34 g
Kalorie 2995 kJ / 714 kcal
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...