Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna mountain top bars
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 portions
Składniki
-
warm water55 g
-
pitted Medjool dates4
Coconut base
-
macadamia nuts70 g
-
pepitas70 g
-
desiccated coconut230 g
-
sea salt1 pinch
-
coconut oil35 g
-
coconut cream75 g
-
honey25 g
Raw berry jam
-
mixed berries of choice250 g
-
chia seeds50 g
Nut and coconut topping
-
macadamia nuts50 g
-
shredded coconut40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
20.4 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1503.3 kJ /
359.3 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Bianca
40 min
Maca chocolate bark
50 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 godz. 20 min
Curried almonds
25 min
Dark chocolate pecan bites
1 godz. 5 min
Spiced roasted mixed nuts
25 min
Gluten free breakfast pizza
1 godz. 20 min
Sugar-free layered lamingtons
55 min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1 godz.
Raw snickers slice
55 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min