Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
TM31 TM5 TM6

Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante

4.6 (9 ocen)

Składniki

  • 170 g di cioccolato fondente a pezzi

Croccante

  • 120 g di zucchero
  • 50 g di mandorle pelate
  • 350 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
  • 70 g di acqua
  • 70 g di Rum
  • 3 fogli di gelatina (6 g) ammollati in acqua fredda

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1561 kJ / 373 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
2.8 g
Tłuszcz
25.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy