Bon bon ripieni di mandorle e nocciole

Bon bon ripieni di mandorle e nocciole

4.7 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 pezzi

Składniki

Ripieno
  • 100 g di mandorle pelate
  • 100 g di nocciole spellate
  • 75 g di cioccolato al latte a pezzi
  • 35 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • 50 g zucchero a velo
Copertura
  • 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 3 g
Kalorie 636 kJ / 152 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...