Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole spellate
- 75 g di cioccolato al latte a pezzi
- 35 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 50 g di zucchero a velo
Copertura
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta di mandorle
1h 30min
Mandorle al cioccolato
3h 35min
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1 godz. 20 min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Bon bon con liquore all'arancia
2h 20min
Tartufi rum e cannella
4h 30min
Tartufi al cioccolato bianco
50min
Cioccolatini alle mandorle
2 godz. 30 min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8 Std. 45 Min
Treccine alle nocciole
50min
Tartufi al cioccolato fondente
6h 40min
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50min