Urządzenia i Akcesoria
Bon bon con liquore all'arancia
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
24 pezzi
Składniki
-
400 g cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
50 g di scorza di arancia candita
-
60 g di panna (35% di grassi)
-
10 g di burro
-
20 g di liquore all'arancia
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1 g
Kalorie
443 kJ /
106 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pasta Choux
2 godz.
Crema tartufo
12 godz. 20 min
Pasta choux al cacao
1 godz. 10 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Candele al cioccolato
4 godz. 50 min
Bon bon ripieni di gianduia
1 godz. 30 min
Torrone alle mandorle
3 godz. 20 min
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1 godz. 50 min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Calzoncini con i ceci
2 godz. 15 min
Crema Bimby ®
45 min