Charlotte al pandoro e spumante

Charlotte al pandoro e spumante

4.9 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
8 porzioni

Składniki

  • 100 g di zucchero
  • 120 g di spumante + q.b
  • 3 tuorli
  • 4 g di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 150 g di pandoro
  • 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 75.6 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 1203.8 kJ / 287.7 kcal
Tłuszcz 16.9 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 28.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...