Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero
- 120 g di spumante + q.b
- 3 tuorli
- 4 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di pandoro
- 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1203.8 kJ / 287.7 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 28.2 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 75.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema pasticcera
15 Min
Pasta Choux
2 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Cassata di Sulmona
3h 30min
Torta del cardinale
3h 30min
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Filetto in crosta di patate
2小时 15 分钟
Isadora ubriaca alle noci
3hod.
Panettone farcito
6h 45 min
Zuccotto gelato
12h
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Torta al cioccolato con profiteroles
21h