Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero
- 120 g di spumante + q.b
- 3 tuorli
- 4 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di pandoro
- 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 24.4 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torrone morbido
6 Std. 20 Min
A ‘ngornata
2h 20min
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10min
Torta del cardinale
3h 30 min
Bignè a sorpresa
2hod.
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Cozze ripiene
1h 30min
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12 Std.
Sfogliatelle veloci alla ricotta
40min
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4h 40min
Cheesecake al pesto genovese
9 Std.
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min