Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois

Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois

3.8 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • d'ail
    2 gousses
  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de veau en morceaux
    600 g
  • d'eau
    600 g
  • de romarin frais
    2 brins
  • de thym frais
    5 brins
  • feuilles de laurier frais
    2
  • de fonds d'artichaut coupés en quatre
    350 g
  • de petits pois frais écossés
    200 g
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 324 kcal / 1355 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...