Haricots et riz au curry, sauce à l’avocat

Haricots et riz au curry, sauce à l’avocat

3.3 45 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 2 avocats mûrs, en morceaux
  • 2 yaourts nature veloutés
  • 2 de coriandre fraîche
  • du poivre moulu
  • du sel
  • 1000 g d'eau
  • 250 g de riz basmati
  • 1 c. à soupe de curry en poudre
  • 500 g de haricots verts frais ou surgelés
  • gomasio
  • 2 oignons verts, ciselés
  • 4 brins de coriandre fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 1983 kJ / 474 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...