Haricots et riz au curry, sauce à l’avocat

Haricots et riz au curry, sauce à l’avocat

3.4 43 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • yaourts nature veloutés
    2
  • avocats mûrs, en morceaux
    2
  • de coriandre fraîche
    6 brins
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    1000 g
  • de curry en poudre
    1 c. à soupe
  • de riz basmati
    250 g
  • de haricots verts frais ou surgelés
    500 g
  • oignons verts, ciselés
    2
  • gomasio

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 474 kcal / 1983 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...