Urządzenia i Akcesoria
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 slices
Składniki
Chocolate bean cake
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing120 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water or coffee1 tbsp
-
eggs5
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
coconut sugar180 g
-
cocoa powder70 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Coconut butter cream frosting
-
coconut sugar200 g
-
milk20 g
-
butter80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cocoa powder1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
402.7 mg
Białko
6 g
Kalorie
1356.7 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry chocolate snack bars
1 godz. 40 min
Five seed energy bars
1 godz. 45 min
Healthy biscuits
35 min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1 godz.
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Coconut oat biscuits
45 min
Lemon coconut bliss balls
40 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min
Buckwheat and date bliss balls
24 godz. 20 min
Vanilla protein balls
20 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min