
Urządzenia i Akcesoria
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 slices
Składniki
Chocolate bean cake
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing120 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water or coffee1 tbsp
-
eggs5
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
coconut sugar180 g
-
cocoa powder70 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Coconut butter cream frosting
-
coconut sugar200 g
-
milk20 g
-
butter80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cocoa powder1 ½ tbsp
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
323 kcal /
1356.7 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
37.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Sód
402.7 mg