Gluten free focaccia bread

Gluten free focaccia bread

4.4 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    20 g
  • blanched almond
    55 g
  • gluten free cornflour
    220 g
  • gluten free plain white flour
    110 g
  • dried instant yeast or 25 g fresh yeast
    2 ½ tsp
  • white sugar
    2 tsp
  • xanthan gum
    2 tsp
  • sea salt
    2 tsp
  • water
    310 - 350 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • rock salt
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 488.2 mg
Białko 3.8 g
Kalorie 603.2 kJ / 144.2 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 22.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...