Urządzenia i Akcesoria
Gluten free focaccia bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
blanched almond55 g
-
gluten free cornflour220 g
-
gluten free plain white flour110 g
-
dried instant yeast or 25 g fresh yeast2 ½ tsp
-
white sugar2 tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
sea salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
rock salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
488.2 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
603.2 kJ /
144.2 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Hawaiian gluten-free pizza
2 godz.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Community fave brown rice salad
55 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Zucchini cheddar slice
45 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min
Gluten free pizza dough
2 godz.