Urządzenia i Akcesoria
Ricotta gnocchi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Ricotta gnocchi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
"00" pasta flour or plain flour150 g
-
egg1
-
salt to taste
-
ground nutmeg to taste
Gnocchi sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon zest only, no white pith¼
-
sunflower seeds30 g
-
pepitas30 g
-
pickled capers30 g
-
pancetta cut into pieces (1 cm)150 - 200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
fresh silverbeet (approx. 80 g), thinly sliced (1 cm)3 leaves
-
ground black pepper2 pinches
-
water for boiling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2387.1 mg
Białko
55 g
Kalorie
3938.3 kJ /
937.5 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
22.6 g
Węglowodany
68.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade ricotta
1h 15min
Pascualina
1h 45min
Focaccia
2h 5min
Fresh pasta dough
1h
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Haloumi
5h
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Risotto verde
45min
Asparagus risotto
40min
Classic mushroom risotto
30min