Urządzenia i Akcesoria
Ricotta gnocchi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Ricotta gnocchi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
"00" pasta flour or plain flour150 g
-
egg1
-
salt to taste
-
ground nutmeg to taste
Gnocchi sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon zest only, no white pith¼
-
sunflower seeds30 g
-
pepitas30 g
-
pickled capers30 g
-
pancetta cut into pieces (1 cm)150 - 200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
fresh silverbeet (approx. 80 g), thinly sliced (1 cm)3 leaves
-
ground black pepper2 pinches
-
water for boiling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2387.1 mg
Białko
55 g
Kalorie
3938.3 kJ /
937.5 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
22.6 g
Węglowodany
68.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Homemade ricotta
1 godz. 15 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Fragrant pipis
30 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
Risotto verde
45 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Gnocchi
1 godz. 40 min