
Urządzenia i Akcesoria
Black forest pavlova stack
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 portions
Składniki
Morello cherry syrup
-
canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)680 g
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
Dutch cocoa powder2 tsp
Coffee cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
brewed espresso coffee cooled2 tbsp
-
dark chocolate (70% cocoa) shaved, for garnishing100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
371 kcal /
1560 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Sód
98.1 mg