Black forest pavlova stack
TM6 TM5 TM31

Black forest pavlova stack

4.5 (59 ocen)

Składniki

Morello cherry syrup

  • 680 g canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)

Pavlova

  • 330 g white sugar
  • 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp white vinegar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 tbsp cornflour
  • 2 tsp Dutch cocoa powder

Coffee cream

  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 2 tbsp brewed espresso coffee, cooled
  • 100 g dark chocolate (70% cocoa), shaved, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1560 kJ / 371 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Błonnik
1 g
Sód
98.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy