Peppercorn sauce
TM6 TM5 TM31

Peppercorn sauce

3.3 (30 ocen)

Składniki

  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 3 garlic cloves
  • 100 g white wine
  • 2 tbsp brandy
  • ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 50 g water
  • 2 tbsp Port (fortified wine)
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 20 g green peppercorns, drained

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
227.9 kJ / 54.3 kcal
Białko
0.4 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
4 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Błonnik
0.2 g
Sód
54.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy