Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de queso cheddar en trozos
- 400 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 30 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de patata en trozos de 2 cm
- 700 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 4 - 8 rebanadas de pan del día anterior de aprox. 1 cm de grosor
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 47.3 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 948 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de gambones
45 Min
Crema de calabaza con raviolis
35 Min
Crema de champiñones
20 Min
Crema de calabaza y langostinos
45 Min
Sopa de patata al curry
45 Min
Crema verde con ojos ¡¡¡espeluznante!!!
30min
Sopa francesa de cebolla
1hod.
Crema San Germán
40 Min
Crema de cebolla con pan de queso, huevo y jamón
1h 50 min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35 Min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min
Crema de puerro con parmesano
45 Min