Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 350 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco seco
- 800 g de caldo de verduras
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 30 g de chocolate negro (85% de cacao)
- 200 g de queso gorgonzola en dados pequeños
- 200 g de aguacate en dados de 1 cm
- 30 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1965 kJ / 470 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 47.6 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1191.7 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 828.7 mg
Alternatywne przepisy
Risotto con pera y gorgonzola
30 min
Pasta con champiñones y nata
30 min
Pasta con pesto de aguacate y nueces
15 Min
Pollo con salsa gorgonzola
40 min
Risotto al curry con leche de coco
30 min
Salsa de queso azul
10min
Risotto con setas a la cerveza
40 min
Risotto con calabacín y beicon
35 min
Farfalle con gorgonzola y pera
25 min
Risotto con beicon y manzana
30 min
Risotto de parmesano y tomates secos
35 min
Risotto de guisantes y jamón
30 min